Boende & Restaurang

Våra sängarVi har mängder av olika rum som gör att din vistelse här blir perfekt anpassat efter vad du önskar. De är modernt inredda med olika lyxigheter som gör att Norrland inte enbart ger dig vacker natur utan också ett boende av yttersta världsklass. Dessutom har vi en mycket omtalad restaurang, som lagar klassisk norrländsk mat och hämtar sina råvaror från närområdet. Nedan följer en beskrivning av de olika rum vi har, samt restaurangen.

Enkelrum
Våra enkelrum är perfekt för den ensamme vandraren som letar efter Norrlands själ. Det är mycket trevliga rum som är enkelt inredda med tillgång till både trådlöst internet och en uppsjö av tv-kanaler, om nu vädret utanför inte är förenligt med personens önskemål. Alla dessa rum har en arbetsplats och en skön säng på hela 140 cm i bredd. Du kommer också att ha tillgång till vårt Spa och relax-avdelningen. I badrummet har du badkar, dusch, badrock och tofflor.

Dubbelrum
Vi har tagit åt oss att forma våra dubbelrum extra noggrant för att det ska vara en genuint underbart upplevelse att som par besöka Norrland och Folgerforsen. Här kan ni som par verkligen njuta av lyxigheten och de stora rummen med sin fantastiska inredning som gör det till ett utmärkt alternativ att spendera sin bröllopsnatt i. Vila upp er rejält och njut av varandras sällskap i en stor kontinentalsäng och tillsammans kan ni njuta av den fantastiska naturen som tränger sig in via de stora fönstren.

Svit
Vill ni verkligen lyxa till det väljer ni såklart vår lyxiga svit. Vi kan erbjuda en svit som verkligen ger dig alla lyx du kommer behöva med ett vardagsrum och sovrum, där badrummet är ett eget Spa i sig självt. Hela atmosfären i sviten bjuder in till avkoppling och njutning, där du kan utnyttja alla hotellets tjänster. Roomservice och minibaren erbjuder speciellt fördelaktiga priser för er som bor i vår svit.

Restaurang Eldforsen
Vår restaurang erbjuder mat, tillagad på ett sätt som skulle få den bäste kocken att häpna. Med lokala råvaror blir det självklart så att menyn är väldigt inspirerad av Norrland med klassiska rätter, ibland med en liten tvist, som stående inslag. Det innebär att du på riktigt kan få uppleva Norrland som det ska vara, med både natur och matkultur.


by