Folgerforsen blir lite trendigare!

årets säsong är på väg att dra igång riktigt ordentligt och det innebär bråda dagar för Folgerforsens. Det är mycket som behöver göras och piffas upp för att vårens och sommarens gäster ska kunna känna sig som hemma. En rejäl vårstädning skulle man kunna säga, och målet är givetvis att Folgerforsens ska bli ett snäpp bättre och vassare för varje år. Det är också någonting som jag tycker att vi har lyckats mycket bra med än så länge, med flera spännande investeringar som har slagit mycket väl ut, inte minst då när vi utökade vår restaurang med en uterumsdel. Rätt så kostsamt, men värt vartenda öre och mycket uppskattat av våra gäster.

Nytt i sängarna och framför fönstren
Vad vi ska göra till att börja med är att byta ut de flesta av våra gardiner och sängöverkast. De som vi har nu börjar bli lite till åren och sanningen att säga så var de knappaste de vackraste modellerna på marknaden när vi köpte dem. Det ska vi göra någonting åt nu, genom att köpa in riktigt trendiga textilier till våra gardiner och sängöverkast. Nu så ska vi kanske inte gå till överdrift vad gäller trendighet; någon måtta får det ju vara. Men textilier som kändes ute redan för 15 år sedan ska vi i alla fall undvika. Trendigt men smakfullt, det är den devis som vi arbetar efter (de två står ju ibland i motsatsställning).

Ljust och öppet
En av de effekter som vi vill uppnå med de nya gardinerna och sängöverkasten är att rummen ska kännas mer ljusa och öppna. De nuvarande färgerna kan kännas lite mörka och murriga, vilket visst kan vara trevligt på sitt vis, men vi tror ändå att ett ljusare intryck kommer att tas emot bättre av våra gäster. Norrland är känt för sina långa och ljusa sommarnätter och det är någonting som vi vill betona här på Folgerforsen. Ljusa och lätta gardiner och sängöverkast med fina (ljusa) mönster tror vi kommer att göra mycket till för att nätterna verkligen ska kännas ändlöst ljusa. Det här kan bli hur bra som helst!

Slutligen så en liten bonus: en liten sång och video om norrländska sommarnätter!


Posted in Blogg by with comments disabled.