Helrenoverad bar med inredning

Nu har vi verkligen slagit till och ordnat det där lilla extra. Vi har länge haft en ganska liten bar i anslutning till vår restaurang, och det har varit direkt dåligt eftersom att gäster som väntar på att bord blir lediga har helt enkelt fått trängas på liten yta. Sen är det ju naturligtvis så att de som enbart vill sitta i baren har fått trängas där med, och det har lett till en situation som ingen är nöjd med. Vi har en väldigt stor och fin restaurang efter renoveringen, men när den är full så är den full och det är inte mycket att göra åt det. Därför har vi nu renoverat och designat om baren men mängder av tillhörande accessoarer, som barstolar och liknande.

En mysig plats att vila och vänta
Det som vi var ute efter var att göra baren större, betydligt större, och det lyckades vi väldigt bra med. Som det ser ut just nu så är det möjligt för 15 personer att sitta längs baren, och vi har dessutom sett till att ha ett område med längre stolar och bord för att man ska kunna sitta tillsammans i grupp och njuta av något gott i glaset och lättare tilltugg. Det har tagit tid att få till det, men det har varit värt varenda sekund. Nu har det blivit en mörk och mysig bar som är välkomnande och erbjuder långa stunder av avslappnat umgänge.

inside möblerVi var ute efter en liten klassisk stil i kombination med det mörka, därför köpte vi barstolar här. Vi upptäckte Inside Möbler under tiden som vi höll på och renovera och när vi kom in i deras barsektion så stod det klart ganska fort att det var från den här butiken som vi skulle köpa inredningen. Vi visste att det skulle komma att kosta, men vi var ändå ganska förvånade över att de kunde erbjuda oss så låga priser som de gjorde. Inside Möbler gjorde med andra ord planeringen för vår bar betydligt mycket lättare än vad vi först trodde, och för det är vi väldigt tacksamma.

Välkommen att upptäcka oss på nytt
Så nu har vi en helt ny och väldigt inbjudande bar att erbjuda våra gäster. Det betyder att vi har både en fullt utrustad och väl tilltagen restaurang och en bar som kan fylla alla de behov som våra gäster kan tänkas ha. Vi hoppas att ni, gamla såväl som nya gäster, kommer förbi och provar på vår alldeles nya mat- och dryckupplevelse!


Posted in Blogg by with comments disabled.