Kontakta oss

Vi är ett hotell som har en lång tradition av att värna om våra gäster och kommunikationen med dem. Det är så väldigt viktigt för oss då den största majoriteten av våra kunder kommer från hela Sverige, samt ett antal från utlandet. Därför är det viktigt för oss att också kunna erbjuda information och kontakt på flera olika språk, förutom svenska och engelska.

Vi uppskattar såklart alla de besökare som kommer till oss och det i sin tur betyder också att vi är ganska fullbelagda många gånger under året, Norrland har nämligen en naturupplevelse som bjuder in till boende hos oss året runt, där man verkligen kan se hur de olika årstiderna färgar och formar landskapet till något helt unikt. Att jämföra ett besök i Norrland på sommaren med ett besök på vintern är två helt olika upplevelser och historierna om det är många. Ett snötäckt norrländskt landskap är en underbar syn, och vi har lämpliga aktiviteter för alla tillfällen och årstider.

Det absolut bästa du kan göra är att antingen kontakta oss via vår e-post eller höra av dig till oss via telefon. Vi har då möjlighet att hjälpa dig specifikt och hitta en lösning som kommer göra din vistelse här precis så bra som du vill ha den. Ni ska vara väldigt välkomna till det vackra Norrland!

För att kontakta oss mailar du på info@foglerforsen.se, eller så ringer du vår kunniga och hjälpsamma personal på 0971 – 17 700 023.

To contact us regarding staying at the hotel or other activities, please send your e-mail to the following address: info@foglerforsen.se. Specify your requests and we will get back to you as soon as we can. You can also reach us via phone: +46971 – 17 700 023.


by