Nu flyttar vi in igen!

Det börjar märkas att hösten mer och mer tar ett järngrepp om vårt land, och som vanligt så börjar den klämma extra hårt på oss här uppe i norr. Vi är vana vid att hösten kommer tidigt, vintern är lång och våren är alltid sen, men det spelar faktiskt inte så stor roll. Vi har lärt oss att gilla läget och framför allt anpassa oss med härligt varma hem och en inställning till livet som inte ens sten kan knäcka. Vi är härdade, hårda och starka, men innerst inne så har vi alla den där mjuka, goa massan som älskar att bli ompysslad. Det är precis det som vi kan erbjuda här hos oss!

Nyheter under hösten

Något som vi kommer att satsa väldigt hårt på nu under hösten är vår barverksamhet. I detta nu så är den nästan klar, det enda som ska till är inredning och lite färg på väggarna. Vår bar kommer att bli en naturlig samlingspunkt för konferensbesökarna, semesterfirarna eller den ensamt resande. Alla kommer vara välkomna till vår bar och hitta något som passar just för den. Vi har också inlett en rad olika samarbeten med lokala producenter, så i vår bar kommer ni att kunna njuta av lokalbryggd öl från flera olika håll och dessutom serveras en gedigen tapastallrik med norrländska delikatesser. Vi förstår om suget uppstår redan nu hos er, för själva kan vi knappast bärga oss innan allt är på plats.

hur de gamla såg ut

hur de gamla såg ut

Inredningen har varit ett litet gissel, men mycket av den har vi haft sedan innan. Bord och stolar finns, men det är framför allt barstolarna som har saknats. De vi har haft har verkligen set bättre dagar, och vår bar har dessutom blivit större. Det betyder att vi behöver ha fler barstolar. Vi har kollat på möjliga inköpsställen, och ett som vi har fastnat för är chilli.se. Vi ska väl vara helt ärliga och säga att vår budget inte är direkt jättestor längre, men vi vill absolut inte tumma på kvalitén för våra gäster. Det är därför som det troligaste alternativet är att vi kommer köpa våra barstolar från Chilli, eftersom att de kan erbjuda precis det som vi efterfrågar. Utmärkt kvalité till låga priser. Ni ska alla känna er varmt välkomna att provsitta dem nu i höst när vi öppnar baren!


Posted in Blogg by with comments disabled.