Småsaker till badrummen

Det är nu lite över tre år sedan vi renoverade alla våra badrum, och det kommer förhoppningsvis ta flera år innan vi känner att vi behöver göra det igen. Vi skrev då, i januari 2014, att vi var mycket nöjda med resultatet. Vi är fortfarande mycket nöjda och det är definitivt inget fel med dem. Vi skulle till och med vilja säga att vi ligger klart över genomsnittet för pensionat när det gäller badrumskvalitet, och det är någonting som vi tänker fortsätta med. Men för att fortsätta vara bra så krävs det faktiskt kontinuerliga förbättringar; det går helt enkelt inte att vila på lagrarna. Då kommer man för eller senare att bli omkörd, utan att man riktigt förstått hur det gick till. Från att ha legat i tätgruppen så befinner man sig helt plötsligt på efterkälken.

Små detaljer
Renoveringen 2014 var ju en större affär, då vi bland annat införskaffade nya fina duschkabiner. Den här gången har vi inte slagit på riktigt lika stort, utan i stället fokuserat på de små detaljerna, saker som kan vara nog så viktiga även om de inte förändrar badrummen i grunden. Hos https://www.badshop.se har vi införskaffat ett antal pallar till badrummen, och därtill också elektriska handdukstorkar. Dessa fungerar som så att de håller handdukarna varma så att man när man duschat klart möts av en härligt varm handduk att torka sig med. Det är, som sagt, de små detaljerna som gör det!

Allt på plats!
Pallarna och handdukstorkarna har just kommit på plats, så än så länge har vi inte fått så många reaktioner på dem. Men vi utgår från att de kommer att bidra till att ge en positiv upplevelse av Folgerforsens. Hur pass många pensionat i Sverige använder sig egentligen av elektriska värmare till handdukarna i sina badrum? Det är nog inte så många, så på så vis kommer Folgerforsens att sticka ut lite extra, vilket vi ju redan gör på många olika sätt och vis.

Nå, det var allt för den här gången. Högsäsongen är på ingång, och vi räknar med att 2017 kommer att bli ett riktigt rekordår – bara vädret blir fint i sommar!

Hjärtligt välkomna till Folgerforsens 2017!


Posted in Blogg by with comments disabled.